O nama

Vukmino


NOVO! Otkup i prodaja voća

Vukmino d.o.o. je preduzeće osnovano 2004. godine u Zemunu. Kroz napredak u prethodnim godinama, naše preduzeće potvrdilo je svoju poziciju u skladu sa veličinom preduzeća. Brojne reference koje imamo, daju nam za pravo da smatramo da je poverenje koje su nam ukazale velike kompanije ono što nas preporučuje novim, potencijalnim klijentima.

Bez obzira na destinaciju ili na količinu robe kojoj je potreban prevoz, naše preduzeće može, pored sopstvenih kapaciteta, obezbediti dodatne kamione kroz posredovanje u prevozu kako bi svi, od našeg klijenta, do krajnjeg primaoca bili zadovoljni našom uslugom.

Naši kapciteti su 20 kamiona i 20 hladnjača. Posedujemo 4 CEMT dozvole kao i veliki broj dozvola za sve evropske zemlje i Rusku federaciju što nam omogućava nesmetan rad. Takođe, posedujemo i TIR karnete.

Posebno razvijene poslove prevoza imamo sa Ruskom Federacijom.

Posedujemo CMR osiguranja kod "Wiener stadtische". Svaki komplet je u visini od 300.000 € po polisi. Kasko polise su potpisane kod "Basler osiguranja", takođe za svaki komplet, kao i kod "UNIQA osiguranja.

Od nedavno smo uveli i kombi prevoz u zemlji i inostranstvu!

Više o preduzeću Vukmino d.o.o. možete saznati kroz uvid u naš Vozni park i Reference koje su vam dostupne.